Szkolenia krajowe i zagraniczne:
• 2011 - Basic of Laparoscopic Surgery – Medizin In Grunen. Berlin/Brandenburg.
• 2011 - Akademia Chirurgii Małoinwazyjnej
• 2014 - Szkolenie technik chirurgicznych w Aesculap Academy
Konferencje naukowe:
• 2011 - 65 Kongres Towarzystwa Chirurgów Polskich – Organizator
• 2012, 2013, 2014, 2015 – Chirurgia „Co nowego” – Organizator
• 2013, 2014, 2015 – Międzynarodowe Sympozjum Proktologiczne
Organizator
• 2016 - Chirurgia „Co nowego”
Nagroda zespołowa w rankingu szpitali tygodnika „Newsweek” Klinika została uznana za najlepszy oddział chirurgiczny leczenia raka jelita grubego w Polsce, a ponadto, w rankingu szpitali tygodnika „Wprost” zajęła pierwsze miejsce w zakresie wykonywania przedniego wycięcia odbytnicy z całkowitym wycięciem mezorektum oraz znalazła się w pierwszej dziesiątce najlepszych oddziałów chirurgicznych w kraju.
Autor i współautor licznych anglo- i polskojęzycznych publikacji naukowych w polskich i zagranicznych czasopismach naukowych (IF – 7,257, punktacja MNiSW – 150 pkt.) Tłumacz specjalistyczny języka angielskiego i francuskiego
Członek Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków - specjalista żywienia człowieka, dietetyk kliniczny, pediatryczny, sportowy – Pomogę wykonać kilka łatwych kroków, które zaplusują spadkiem bądź wzrostem masy ciała, poprawą samopoczucia oraz poprawą wyników badań wskazujących na stany nieprawidłowego odżywienia organizmu, bądź stany chorobowe wszystkich chorób dietozależnych.
Wszystkie zalecenia są opracowywane zgodnie z najnowszą wiedzą z zakresu dietetyki, żywności i żywienia człowieka. Specjalistyczny sprzęt i oprogramowanie pozwala na rzetelne opracowanie wyników, ułożenie zaleceń żywieniowych oraz diet dostosowanych idealnie do potrzeb każdego pacjenta, dając gwarancję pełnego sukcesu.